2015-01-03 06:00

2015-01-20 23:18

Varning för sönderskurna fötter

SKADEGÖRELSE: Hur tänker ni?

Återigen har några varit och roat sig vid Sandbackens badplats.

Återigen har jag plockat glasskärvor från en sönderslagen glasflaska. Denna gång inte på badberget eller stranden utan på isen innanför badbryggorna. Fullt med glasskärvor som sen sjunker till botten där alla barn badar. Hur många sönderskurna fötter blir det till sommaren? Har försökt plocka bort de flesta bitarna men många små bitar har frusit fast i isen.

Ni som är där och roar er tycker jag ska tänka er för lite extra. Lämna inte skräp och glas efter er. Det finns en soptunna att slänga i. Var rädd om vår fina badplats.

Återigen har några varit och roat sig vid Sandbackens badplats.

Återigen har jag plockat glasskärvor från en sönderslagen glasflaska. Denna gång inte på badberget eller stranden utan på isen innanför badbryggorna. Fullt med glasskärvor som sen sjunker till botten där alla barn badar. Hur många sönderskurna fötter blir det till sommaren? Har försökt plocka bort de flesta bitarna men många små bitar har frusit fast i isen.

Ni som är där och roar er tycker jag ska tänka er för lite extra. Lämna inte skräp och glas efter er. Det finns en soptunna att slänga i. Var rädd om vår fina badplats.

  • Ulla Sundström

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.