2015-01-03 06:00

2015-01-20 22:45

Märkligt val av annonsering

INFORMATION: Vi fick ingen information!

Under storhelgerna är det olika sophämtningsdagar, någonting som det brukar meddelas om via annons i lokalpressen.

Så var dock inte fallet i år. Jag såg ingen annons i Säffle-Tidningen och ringde då kommunen för att höra om var man kan få information om hämtningstider. Fick då svaret att man annonserat om detta i GV-nytt. Hur tänkte man när det beslutet fattades? Alla läser inte GV-nytt, och har inte som vana att leta efter samhällsinformation i reklambladet.

Under storhelgerna är det olika sophämtningsdagar, någonting som det brukar meddelas om via annons i lokalpressen.

Så var dock inte fallet i år. Jag såg ingen annons i Säffle-Tidningen och ringde då kommunen för att höra om var man kan få information om hämtningstider. Fick då svaret att man annonserat om detta i GV-nytt. Hur tänkte man när det beslutet fattades? Alla läser inte GV-nytt, och har inte som vana att leta efter samhällsinformation i reklambladet.

  • Säfflebo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.