2017-11-13 13:54

2017-11-13 13:54

Gunnar Svensson gick hem hos publiken

SÄFFLE: Många besökte Silvénska Villans lördagscafé

Gunnar Svensson gjorde succé när han framträdde i Silvénska Villans lördagscafé

Kulturhuset Silvénska villan gästades under det senaste lördagscaféet av musikern, entertainern och historieberättaren Gunnar Svensson. Denne slog an tonen direkt när han presenterade sig med – ”Jag är tyvärr från Grums!”

Publiken tände direkt och fortsatte att jubla när både Värmlands- och Norgehistorier avverkades med glimten i ögat.

Bland de olika musikstilar som bjöds, fastnade särskilt ett Glenn Miller-medley med låtar som ”In the Mood”, ”Moonlight Serenade” samt ”Chattanooga Choo Choo”. Även Owe Thörnqvists ”Dagny” och inte minst signaturen till välkända ”Benny Hill” väckte publikens förtjusning.

En stor och sångglad publik på ett 80-tal personer trivdes till kaffestunden. Efter sedvanligt lotteri hälsades välkommen till nästa veckas kafé, då musikgruppen FGJ med förstärkning gästar Silvénska.

Kulturhuset Silvénska villan gästades under det senaste lördagscaféet av musikern, entertainern och historieberättaren Gunnar Svensson. Denne slog an tonen direkt när han presenterade sig med – ”Jag är tyvärr från Grums!”

Publiken tände direkt och fortsatte att jubla när både Värmlands- och Norgehistorier avverkades med glimten i ögat.

Bland de olika musikstilar som bjöds, fastnade särskilt ett Glenn Miller-medley med låtar som ”In the Mood”, ”Moonlight Serenade” samt ”Chattanooga Choo Choo”. Även Owe Thörnqvists ”Dagny” och inte minst signaturen till välkända ”Benny Hill” väckte publikens förtjusning.

En stor och sångglad publik på ett 80-tal personer trivdes till kaffestunden. Efter sedvanligt lotteri hälsades välkommen till nästa veckas kafé, då musikgruppen FGJ med förstärkning gästar Silvénska.

  • Joel Nyström