2017-11-07 08:45

2017-11-07 08:45

150 på första novembermötet

SÄFFLE: Nya Tveta Trion lockade många till PRO

150 medlemmar samlades då PRO hade sitt första novembermöte i Medborgarhuset.

Vad var det då som lockade ut så många denna gråa och småregniga dag? Jo, möjligheten att få höra Tveta Trion spela och sjunga!

Stig-Allan Karlsson började med att hälsa alla välkomna. Han berättade också om nästa års vårresor: till västkusten, hemliga resor och i juli till Vallarna i Falkenberg. Man har också tänkt besöka sydnorge i augusti.

Fortfarande finns platser kvar till årets julbord. Från Ingrid Abrahamsson kom önskemål om fler lottförsäljare till tombolan på 45:an.

Så inledde de tre herrarna i Tveta Trion sitt framträdande. Per, Henrik och Svante blandade svensk och amerikansk musik till en härlig kompott. Tiden gick fort fram till kaffepausen. På borden låg vackra lönnlöv tillsammans med gröna och orange servetter. Kanhända en sista hälsning från hösten innan vintern tar över med all sin vithet. Köksgruppen hade verkligen gjort ett hästjobb för att alla skulle få sin del av kaffe och smörgås.

Andra delen av Tveta Trions underhållning inleddes amerikanskt med Lonesome blues. Den innehöll också Cornelis Vreeswijks fina Veronika. Blues stay away from me avslutade föreställningen, men publiken var långt ifrån nöjd. Två extranummer fick man bjuda på, det sista ett medley med Sven-Ingvarslåtar. Bättre kunde man inte avsluta!

Före lottdragningen varnade Stig-Allan för att låta sig luras att lämna ut några som helst personliga bankuppgifter om man blev uppringd av någon okänd.

– Säg inget och kolla med banken!

Nästa möte, 15 november, är det kvartalsmöte. Månne vintern med snö och kyla har gjort sitt intåg i Säffle då? PRO:s kulturaktiviteter sker i samarbete med ABF.

Vad var det då som lockade ut så många denna gråa och småregniga dag? Jo, möjligheten att få höra Tveta Trion spela och sjunga!

Stig-Allan Karlsson började med att hälsa alla välkomna. Han berättade också om nästa års vårresor: till västkusten, hemliga resor och i juli till Vallarna i Falkenberg. Man har också tänkt besöka sydnorge i augusti.

Fortfarande finns platser kvar till årets julbord. Från Ingrid Abrahamsson kom önskemål om fler lottförsäljare till tombolan på 45:an.

Så inledde de tre herrarna i Tveta Trion sitt framträdande. Per, Henrik och Svante blandade svensk och amerikansk musik till en härlig kompott. Tiden gick fort fram till kaffepausen. På borden låg vackra lönnlöv tillsammans med gröna och orange servetter. Kanhända en sista hälsning från hösten innan vintern tar över med all sin vithet. Köksgruppen hade verkligen gjort ett hästjobb för att alla skulle få sin del av kaffe och smörgås.

Andra delen av Tveta Trions underhållning inleddes amerikanskt med Lonesome blues. Den innehöll också Cornelis Vreeswijks fina Veronika. Blues stay away from me avslutade föreställningen, men publiken var långt ifrån nöjd. Två extranummer fick man bjuda på, det sista ett medley med Sven-Ingvarslåtar. Bättre kunde man inte avsluta!

Före lottdragningen varnade Stig-Allan för att låta sig luras att lämna ut några som helst personliga bankuppgifter om man blev uppringd av någon okänd.

– Säg inget och kolla med banken!

Nästa möte, 15 november, är det kvartalsmöte. Månne vintern med snö och kyla har gjort sitt intåg i Säffle då? PRO:s kulturaktiviteter sker i samarbete med ABF.

  • Gunnel Hagen