2017-10-09 10:21

2017-10-09 10:21

Härlig stämning med Vispopparna

SÄFFLE: Fullt hus på Silvénska

Vispopparna, en kvartett med fina musikaliska kvalitéer, bjöd i lördags på ett trevligt och omväxlande program inför fullt hus på Kulturhuset Silvénskas lördagscafé.

Gruppen består av Jan Lundborg på sång och gitarr, Inge Olausson, trummor, samt Anna och Anders Käll på tvärflöjt respektive bas. Repertoaren innehåller både 50-talsrock, ballader samt dansband och visor.

Publiken fick bland annat höra ”Drömmen om Elin”, Sven-Ingvars ”Börja om från början”, ”Visa från Utanmyra”, samt ”Jag och min far”.

Caféet hade också besök av Karlstad Koloristerna, de tre konstnärerna Per-Erik Hedell, Bo Wictorsson samt Peter Jansson, som har ställt ut på Silvénska under veckan. Det var ett uppskattat besök. Detta blev i allt ett mycket omväxlande och trivsamt program till en kaffestund i härligt gemyt.

Gruppen består av Jan Lundborg på sång och gitarr, Inge Olausson, trummor, samt Anna och Anders Käll på tvärflöjt respektive bas. Repertoaren innehåller både 50-talsrock, ballader samt dansband och visor.

Publiken fick bland annat höra ”Drömmen om Elin”, Sven-Ingvars ”Börja om från början”, ”Visa från Utanmyra”, samt ”Jag och min far”.

Caféet hade också besök av Karlstad Koloristerna, de tre konstnärerna Per-Erik Hedell, Bo Wictorsson samt Peter Jansson, som har ställt ut på Silvénska under veckan. Det var ett uppskattat besök. Detta blev i allt ett mycket omväxlande och trivsamt program till en kaffestund i härligt gemyt.

  • Joel Nyström

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.