2016-04-06 14:12

2016-04-06 14:12

Café för daglediga lockade många

VÄRMLANDSNÄS: Stort intresse för träff

En ny aktivitet startades upp i Ölseruds bygdegård i mitten av mars – café för daglediga.

Arrangörerna tänkte att om det kom 10 personer så var det bra första gången men det kom bortåt 30 personer. Naturligtvis var fikabordet uppdukat till träffen. Filmen Värmlands sekelkrönika del 2 visades där en del handlade om Lurö från förr. Tommy visade också lite bilder från Värmlandsnäs. Café för daglediga är tänkt för alla som är lediga eller inte har nått annat för sig. Nästa träff blir 12 april på eftermiddagen och då blir det bland annat ett litet musikquiz samt fika.

Arrangörerna tänkte att om det kom 10 personer så var det bra första gången men det kom bortåt 30 personer. Naturligtvis var fikabordet uppdukat till träffen. Filmen Värmlands sekelkrönika del 2 visades där en del handlade om Lurö från förr. Tommy visade också lite bilder från Värmlandsnäs. Café för daglediga är tänkt för alla som är lediga eller inte har nått annat för sig. Nästa träff blir 12 april på eftermiddagen och då blir det bland annat ett litet musikquiz samt fika.