2015-11-07 06:00

2015-11-07 06:00

Vilka vantar, Anna i "Söränga"!

LÅNGSERUD: Auktion i Sockenstugan

– Tänk att 97-åriga Anna Nilsson i ”Söränga” kan sticka så fantastiskt fina barnvantar!
Så resonerades det runt borden när Långseruds kyrkliga arbetskrets hade sin höstauktion i Sockenstugan.

Anna har i många, många år varit synnerligen flitig med stickorna och hennes alster som både är många till antalet och välstickade betingar höga priser vid auktionen.

Monika Sandström hälsade en välfylld lokal välkommen och det var besökare från både när och fjärran. Slutresultatet blev hela 21 582 kronor och dessa pengar dels ut i sin helhet till både lokala och globala projekt.

Ett synnerligen dignande bord med massor av goda och nyttiga saker försåldes. Där fanns bröd i många former, sylt, saft och goda kakor. Brödlotteri och årgångar samt massor av stickade, virkade och sydda alster. Kaffe med dopp hanns med innan de 161 utropen var avklarade och Monika Sandström kunde tacka alla för generösa bud och synnerligen god stämning.

Lars Richter mannekängade och parhästen Kjell Olsson höll i klubban.

Anna har i många, många år varit synnerligen flitig med stickorna och hennes alster som både är många till antalet och välstickade betingar höga priser vid auktionen.

Monika Sandström hälsade en välfylld lokal välkommen och det var besökare från både när och fjärran. Slutresultatet blev hela 21 582 kronor och dessa pengar dels ut i sin helhet till både lokala och globala projekt.

Ett synnerligen dignande bord med massor av goda och nyttiga saker försåldes. Där fanns bröd i många former, sylt, saft och goda kakor. Brödlotteri och årgångar samt massor av stickade, virkade och sydda alster. Kaffe med dopp hanns med innan de 161 utropen var avklarade och Monika Sandström kunde tacka alla för generösa bud och synnerligen god stämning.

Lars Richter mannekängade och parhästen Kjell Olsson höll i klubban.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.