2015-09-22 06:00

2015-09-22 06:00

Härlig premiär på lördagscaféerna

SÄFFLE: Fagerengs underhöll

Kulturhuset Silvénska hade glädjen att hälsa gästerna välkomna till ett väl fullsatt lördagscafé som öppnade sina portar till höstens caféer.

Först ut som underhållare var det välkända bandet Fagerengs med unga gästartisten Mathilda Eriksson. Bandet bjöd på en bred repertoar med kända låtar inom schlagerns värld och i publikens smak. Den unga välsjungande gästartisten gymnasieeleven Mathilda framförde tre låtar till eget gitarrackompanjemang som uppskattades av gästerna. Sammantaget blev det en förmiddag där gästerna och underhållarna trivdes tillsammans.

Lördagen den 26 september underhåller Astrid med HJ:s.

Först ut som underhållare var det välkända bandet Fagerengs med unga gästartisten Mathilda Eriksson. Bandet bjöd på en bred repertoar med kända låtar inom schlagerns värld och i publikens smak. Den unga välsjungande gästartisten gymnasieeleven Mathilda framförde tre låtar till eget gitarrackompanjemang som uppskattades av gästerna. Sammantaget blev det en förmiddag där gästerna och underhållarna trivdes tillsammans.

Lördagen den 26 september underhåller Astrid med HJ:s.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.