2015-07-17 16:25

2015-07-17 16:25

Öppnar upp sina trädgårdar

SÄFFLE/VÄRMLANDSNÄS

På söndag är det dags för evenemanget Öppen Trädgård, som sker på initiativ av Tidningen Land.

Hundratals svenska trädgårdar bjuder in allmänheten. I Säffle kommun finns tre trädgårdar som har ”öppet hus” på söndag. Skogsträdgården på Värmlandsnäs, Torse Trädgård i Torserud på Värmlandsnäs och Eva och Åke Rundqvists gård i Mellbergerud öppnar upp. Räkna med en härlig dag med blommor, vackra miljöer och mängder av inspiration.

Hundratals svenska trädgårdar bjuder in allmänheten. I Säffle kommun finns tre trädgårdar som har ”öppet hus” på söndag. Skogsträdgården på Värmlandsnäs, Torse Trädgård i Torserud på Värmlandsnäs och Eva och Åke Rundqvists gård i Mellbergerud öppnar upp. Räkna med en härlig dag med blommor, vackra miljöer och mängder av inspiration.