2015-04-10 16:00

2015-04-10 16:00

Savic föreläser i Säffle

SYRIEN

På torsdag är Syrien i fokus när det anordnas en föreläsning i Säffle.

Vladislav Savic, tidigare utrikeskorrespondent, kommer till Säffle församlingshem på torsdag kväll för att ge en bakgrund och en nulägesbeskrivning av konflikten i Syrien. Han kommer även att prata om situationen i grannländerna och ta upp flyktingfrågan. Det är NBV som arrangerar föreläsningen tillsammans med Svenska kyrkan i Säffle.

Vladislav Savic, tidigare utrikeskorrespondent, kommer till Säffle församlingshem på torsdag kväll för att ge en bakgrund och en nulägesbeskrivning av konflikten i Syrien. Han kommer även att prata om situationen i grannländerna och ta upp flyktingfrågan. Det är NBV som arrangerar föreläsningen tillsammans med Svenska kyrkan i Säffle.