2015-04-10 14:14

2015-04-10 14:14

Glädjespridarna gästade Kaptensgården

SÄFFLE: Kända låtar framfördes

Vilket gig! Glädjespridarna spred stor glädje på Kaptensgården i torsdags.

De framförde kända låtar tillsammans med Dan Johansson. Bland annat sjöng de om en blommig falukorv och den kunde gå runt bland publiken. Någon i publiken ville få en kram och den goda falukorven delade ut kram – vilken värme! Så var det dags för Evert Tord att framföra en Evert Taube-låt och därefter sjöng alla tillsammans Sånt är livet och de orden kan få en och annan att ge utlopp för sina känslor. Turistens klagan en Cornelis Vreeswijk låt, I natt jag drömde och många fler låtar där alla tillsammans klappade i händer och sjöng.

Säffleborna kan vara stolta över att ha Glädjespridarna som kan uppträda på bland annat äldreboenden och ge värme och glädje – man hoppas att snart få besök igen.

De framförde kända låtar tillsammans med Dan Johansson. Bland annat sjöng de om en blommig falukorv och den kunde gå runt bland publiken. Någon i publiken ville få en kram och den goda falukorven delade ut kram – vilken värme! Så var det dags för Evert Tord att framföra en Evert Taube-låt och därefter sjöng alla tillsammans Sånt är livet och de orden kan få en och annan att ge utlopp för sina känslor. Turistens klagan en Cornelis Vreeswijk låt, I natt jag drömde och många fler låtar där alla tillsammans klappade i händer och sjöng.

Säffleborna kan vara stolta över att ha Glädjespridarna som kan uppträda på bland annat äldreboenden och ge värme och glädje – man hoppas att snart få besök igen.