2018-09-11 12:39

2018-09-11 12:40

Firade med dopp i fontänen

SÄFFLE: Dag Rogne (C) badade till slut efter 30,4-framgången

Centerpartiet gjorde ett mycket bra val i Säffle kommun. Enligt det preliminära valresultatet till kommunfullmäktige fick partiet 30,4 procent och därmed 13 mandat.

Kommunstyrelseordförande Dag Rogne (C) lovade att fira framgången med ett bad.

Hur var doppet?

– Det var lite halkigt med alla alger och löv så jag ramlade med en gång. Men det var så klart härligt, flera kavlade upp och klev i och hejade på. Det blev en fin manifestation från vårt håll där vi fick utlopp för att det gått så bra.

Kommunstyrelseordförande Dag Rogne (C) lovade att fira framgången med ett bad.

Hur var doppet?

– Det var lite halkigt med alla alger och löv så jag ramlade med en gång. Men det var så klart härligt, flera kavlade upp och klev i och hejade på. Det blev en fin manifestation från vårt håll där vi fick utlopp för att det gått så bra.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.