2018-07-07 12:08

2018-07-07 14:04

Trafikolycka på E18

SÄFFLE

En trafikolycka inträffade på E18 väster om Knöstad i riktning mot Karlstad vid 11.45 på lördagen.

Enligt uppgifter från räddningstjänsten i Säffle ska olyckan ha inträffat i samband med att en person skulle köra ut från en parkeringsficka, varpå en annan bil blev stillastående och sedan påkörd bakifrån av en tredje bil. Bilen som svängde ut från parkeringsfickan försvann från platsen.

– Det ska ha varit totalt fem personer inblandade, en person i den ena bilen och fyra personer i den andra bilen, säger Erik Hiding, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Skadeläget är inte känt, men det ena körfältet stängdes av och påverkade framkomligheten.

Två personer ska ha förts med ambulans till sjukhus.

Strax efter klockan 13 uppgav Trafikverket att det var full framkomlighet förbi platsen.

Enligt uppgifter från räddningstjänsten i Säffle ska olyckan ha inträffat i samband med att en person skulle köra ut från en parkeringsficka, varpå en annan bil blev stillastående och sedan påkörd bakifrån av en tredje bil. Bilen som svängde ut från parkeringsfickan försvann från platsen.

– Det ska ha varit totalt fem personer inblandade, en person i den ena bilen och fyra personer i den andra bilen, säger Erik Hiding, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Skadeläget är inte känt, men det ena körfältet stängdes av och påverkade framkomligheten.

Två personer ska ha förts med ambulans till sjukhus.

Strax efter klockan 13 uppgav Trafikverket att det var full framkomlighet förbi platsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.