2018-03-14 15:09

2018-03-14 15:09

Trimmad A-traktor togs i beslag

SÄFFLE

På E45 i höjd med Guttane fick en polispatrull på tisdagskvällen se en A-traktor som körde i 80 kilometer i timmen.

A-traktorn togs i beslag och föraren misstänks för olovlig körning samt hastighetsöverträdelse.

A-traktorn togs i beslag och föraren misstänks för olovlig körning samt hastighetsöverträdelse.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.