2018-03-14 15:07

2018-03-14 15:07

Diskussion om fotboll slutade med misshandel

SÄFFLE

En diskussion om fotboll urartade med blodvite som följd.

Två män på Vintergatan som pratade om fotboll blev så osams att det slutade med att en av männen blev slagen i ansiktet så att han blödde näsblod och fick svullen läpp. Den hetsiga diskussionen ska ha ägt rum på tisdagseftermiddagen, enligt polisanmälan.

Två män på Vintergatan som pratade om fotboll blev så osams att det slutade med att en av männen blev slagen i ansiktet så att han blödde näsblod och fick svullen läpp. Den hetsiga diskussionen ska ha ägt rum på tisdagseftermiddagen, enligt polisanmälan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.