2018-02-12 16:38

2018-02-12 17:29

A-traktorer beslagtogs

SÄFFLE: Förarna saknade körkort

Två A-traktorer togs i beslag under helgen av polisen i Säffle.

Under natten mot söndag stoppade polisen två A-traktorer för kontroll, den ena på Huldrastigen och den andra på Skogstvären i Säffle. Det visade sig att fordonen ändrats på så vis att de var att betrakta som personbilar, vilket förarna inte hade körkort för. Båda fordonen togs i beslag.

På söndagsnatten stoppade polisen en bil på Älvängsgatan i Säffle. Det visade sig att föraren saknade körkort och han misstänks nu för grov olovlig körning eftersom det inte var första gången han körde bil utan att ha rätt till det. Medpassagerare var bilens ägare, och han misstänks för tillåtande av olovlig körning. Båda männen är i 20-årsåldern.

Under natten mot söndag stoppade polisen två A-traktorer för kontroll, den ena på Huldrastigen och den andra på Skogstvären i Säffle. Det visade sig att fordonen ändrats på så vis att de var att betrakta som personbilar, vilket förarna inte hade körkort för. Båda fordonen togs i beslag.

På söndagsnatten stoppade polisen en bil på Älvängsgatan i Säffle. Det visade sig att föraren saknade körkort och han misstänks nu för grov olovlig körning eftersom det inte var första gången han körde bil utan att ha rätt till det. Medpassagerare var bilens ägare, och han misstänks för tillåtande av olovlig körning. Båda männen är i 20-årsåldern.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.