2018-02-11 14:01

2018-02-11 14:01

Nattvandrare tog hand om misshandlad

SÄFFLE

En man i 45-årsåldern misshandlades natten mot lördagen på Östra Storgatan i Säffle.

Det var vid 01.35 som en polispatrull beordrades till platsen efter det att en grupp nattvandrare hittat och tagit om hand om mannen. Mannen var blodig i ansiktet och omtöcknad. Det finns ingen misstänkt gärningsman.

Det var vid 01.35 som en polispatrull beordrades till platsen efter det att en grupp nattvandrare hittat och tagit om hand om mannen. Mannen var blodig i ansiktet och omtöcknad. Det finns ingen misstänkt gärningsman.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.