2018-01-12 09:02

2018-01-12 09:02

Dags för ST:s bildtävling

TÄVLA MED ST. VINN ST-PRYLAR: Vem tar den vackraste vinterbilden?

Förra vintern blev Säffle-Tidningens bildtävling med vinterfoton en stor succé. Nu kör vi igen – var redo med kameran och skicka dina finaste bilder till oss.

Vår läsare skickade förra vintern in mängder med vackra foton föreställande Säffle i vinterskrud. Just nu lyser visserligen snön med sin frånvaro, men krispiga dagar kommer och då gäller det att vara beredd. Fina ST-prylar står på spel!

Vill du vara med och tävla med din bästa lokala vinterbild? Maila den då i jpg-format till redaktion@saffletidningen.se.

Om bilden föreställer en person vill vi gärna ha namn på henne eller honom. Du får gärna ange var bilden är tagen.

Etappvinnare

Glöm inte dina kontaktuppgifter, så att vi kan höra av oss till dig om du vinner. I slutet av vintern, när våren börjar närma sig, presenterar vi veckovinnarna på ett uppslag. Då är det dags att utse den bästa bilden och även då står fina priser på spel. Det är ST:s redaktion som väljer ut veckovinnarna.

Vår läsare skickade förra vintern in mängder med vackra foton föreställande Säffle i vinterskrud. Just nu lyser visserligen snön med sin frånvaro, men krispiga dagar kommer och då gäller det att vara beredd. Fina ST-prylar står på spel!

Vill du vara med och tävla med din bästa lokala vinterbild? Maila den då i jpg-format till redaktion@saffletidningen.se.

Om bilden föreställer en person vill vi gärna ha namn på henne eller honom. Du får gärna ange var bilden är tagen.

Etappvinnare

Glöm inte dina kontaktuppgifter, så att vi kan höra av oss till dig om du vinner. I slutet av vintern, när våren börjar närma sig, presenterar vi veckovinnarna på ett uppslag. Då är det dags att utse den bästa bilden och även då står fina priser på spel. Det är ST:s redaktion som väljer ut veckovinnarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.