2017-12-07 21:56

2017-12-08 12:57

Villainbrott i Treabackarna

SÄFFLE

Vid 19.30-tiden på torsdagskvällen upptäcktes att det varit inbrott i en villa på Treabacksvägen i Säffle.

Någon hade brutit upp ett sovrumsfönster på husets baksida och hade även ryckt ner en lampa med rörelsevakt som var monterad utsidan. Det syntes att någon rotat runt inne i huset och enligt polisanmälan saknas ett armbandsur.

Under kvällen kontrollerade polisen två utlandsregistrerade bilar som observerats i närheten, men det kunde inte göras några kopplingar till inbrottet.

Någon hade brutit upp ett sovrumsfönster på husets baksida och hade även ryckt ner en lampa med rörelsevakt som var monterad utsidan. Det syntes att någon rotat runt inne i huset och enligt polisanmälan saknas ett armbandsur.

Under kvällen kontrollerade polisen två utlandsregistrerade bilar som observerats i närheten, men det kunde inte göras några kopplingar till inbrottet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.