2017-12-06 12:13

2017-12-06 12:13

Körde på parkeringsvakt och smet

SÄFFLE

När en parkeringsvakt skulle säga till en bilförare som parkerat fel vid Tingvallaskolan i Säffle, valde bilföraren att åka iväg så hastigt att parkeringsvakten fick en smäll av bilens sidospegel, enligt en polisanmälan.

Händelsen är anmäld som smitning från trafikolycka, våld mot tjänsteman, vållande av kroppsskada och vårdslöshet i trafik. Enligt polisen finns det uppgifter om vilken bil som åkte iväg. Händelsen ska ha skett 5 december vid klockan 8.00.

Händelsen är anmäld som smitning från trafikolycka, våld mot tjänsteman, vållande av kroppsskada och vårdslöshet i trafik. Enligt polisen finns det uppgifter om vilken bil som åkte iväg. Händelsen ska ha skett 5 december vid klockan 8.00.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.