2017-09-11 14:22

2017-09-11 14:22

Nära bli överkörd – pekar ut misstänkt

SÄFFLE

En man har polisanmält att han höll på att bli överkörd på ett övergångsställe i Säffle.

Händelsen inträffade på fredagen. Anmälaren säger att han precis var på väg att korsa ett övergångsställe när han hörde en bil komma i hög fart ur en rondell nära övergångsstället. Mannen är säker på att han blivit påkörd om han inte tagit ett kliv bakåt. Han har pekat ut en misstänkt som nu är polisanmäld för försök till grov misshandel.

Den misstänkte var ensam i bilen vid tillfället.

En man har polisanmält att han höll på att bli överkörd på ett övergångsställe i Säffle.

Händelsen inträffade på fredagen. Anmälaren säger att han precis var på väg att korsa ett övergångsställe när han hörde en bil komma i hög fart ur en rondell nära övergångsstället. Mannen är säker på att han blivit påkörd om han inte tagit ett kliv bakåt. Han har pekat ut en misstänkt som nu är polisanmäld för försök till grov misshandel.

Den misstänkte var ensam i bilen vid tillfället.