2017-06-14 15:37

2017-06-14 15:37

Bal på Krokstad Herrgård

SÄFFLE: Herrgårdsgymnasiets bal 2017

Studenten närmar sig för eleverna på Herrgårdsgymnasiet, och under tisdagen var det dags för den traditionsenliga balen. Krokstad Herrgård bjöd på otroligt vackra klänningar, och ett ganska växlande men övervägande varmt väder. Mingel och fotografering innan de stiliga paren gick för att avnjuta sin balmiddag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.