2017-06-12 14:12

2017-06-13 08:19

Inbrott för femte gången

LÅNGSERUD

För femte gången har Ove Svensson haft inbrott i sina lokaler i Sillingsfors.

Det senaste skedde natten mot torsdag då en vit skåpbil av märket Peugeot expert körde upp till lokalerna och folk började bryta sig in. Ove Svenssons dotter kom förbi vid 02-tiden och lyckades skrämma iväg både fordon och tjuvar. När Ove besökte sina lokaler hittade han uppbrutna dörrar och lås, och framdragna grejer som skulle lastas med mera. Samtidigt skedde ett inbrott i lokalerna Backa Trä mittemot där man siktat in sig på tunnor med olika innehåll. Polisen larmades till platsen.

– Nu får det nog bli elstängsel, suckar Ove, som tröttnat på de nattliga besöken.

Ytterligare skåpbilar, bland annat en röd, som väckt misstänksamhet, har uppmärksammats i trakterna av Svanskog och Långserud. Ett antal inbrott har skett både i Gillberga, Långserud och Svanskog under kort tid.

Det senaste skedde natten mot torsdag då en vit skåpbil av märket Peugeot expert körde upp till lokalerna och folk började bryta sig in. Ove Svenssons dotter kom förbi vid 02-tiden och lyckades skrämma iväg både fordon och tjuvar. När Ove besökte sina lokaler hittade han uppbrutna dörrar och lås, och framdragna grejer som skulle lastas med mera. Samtidigt skedde ett inbrott i lokalerna Backa Trä mittemot där man siktat in sig på tunnor med olika innehåll. Polisen larmades till platsen.

– Nu får det nog bli elstängsel, suckar Ove, som tröttnat på de nattliga besöken.

Ytterligare skåpbilar, bland annat en röd, som väckt misstänksamhet, har uppmärksammats i trakterna av Svanskog och Långserud. Ett antal inbrott har skett både i Gillberga, Långserud och Svanskog under kort tid.