2017-03-17 09:28

2017-03-17 09:28

Säfflegodingar bjöds på tårtkalas

SÄFFLE: Webb-TV: Skratt och tårar när kollegorna hyllades

Personalen på avdelningarna Boken och Pilen på äldreboendet Lindbacken firades på torsdagen som ”Säfflegodingar”, Säffle-Tidningens utmärkelse för att hylla personer som gör bra saker för andra. Den här gången var det Malin Nilsson som nominerat sina kollegor och som fick överraska dem med tårta.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.