2017-03-12 11:01

2017-03-12 11:01

Ny containerbrand i Säffle

SÄFFLE: Räddningstjänsten fick rycka ut två gånger

Vid midnatt, natten till söndag fick räddningstjänsten i Säffle larm om en containerbrand.

Det var en person som tankade sin bil vid bensinpumpen mitt emot återvinningsstationen vid Netto, som såg hur det kom rök från en av containrarna. Snart slog också lågor ut ur containern för pappersförpackningar och bilisten slog larm.

Räddningstjänsten släckte branden, men bara ett par timmar senare fick man rycka ut på nytt till samma plats, då det börjat brinna igen i samma container. Branden hade legat och pyrt, och blossat upp på nytt.

Återvinningsstationen vid Netto har drabbats av flera bränder de senaste månaderna. I början av december larmades räddningstjänsten till platsen under en lördagsnatt. Annandag jul var det dags igen på samma ställe.

Det var en person som tankade sin bil vid bensinpumpen mitt emot återvinningsstationen vid Netto, som såg hur det kom rök från en av containrarna. Snart slog också lågor ut ur containern för pappersförpackningar och bilisten slog larm.

Räddningstjänsten släckte branden, men bara ett par timmar senare fick man rycka ut på nytt till samma plats, då det börjat brinna igen i samma container. Branden hade legat och pyrt, och blossat upp på nytt.

Återvinningsstationen vid Netto har drabbats av flera bränder de senaste månaderna. I början av december larmades räddningstjänsten till platsen under en lördagsnatt. Annandag jul var det dags igen på samma ställe.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.