2017-03-09 08:36

2017-03-09 08:36

Ståuppkomiker till Säffle

SÄFFLE: Satir och musik på Medis scen

På måndag blir det humor i Medborgarhuset.

Ronny Eriksson har gjort några bejublade ståupp-framrädanden i Säffle och på måndag är han tillbaka med sin nya show på Medborgarhusets scen. Föreställningen heter Oförhappandes och framförs tillsammans med musikern Benneth Fagerlund. Ronny Eriksson blandar som vanligt dagsaktuella händelser med sin syn på stad och landsbygd, rättvisor och orättvisor.

Ronny Eriksson har gjort några bejublade ståupp-framrädanden i Säffle och på måndag är han tillbaka med sin nya show på Medborgarhusets scen. Föreställningen heter Oförhappandes och framförs tillsammans med musikern Benneth Fagerlund. Ronny Eriksson blandar som vanligt dagsaktuella händelser med sin syn på stad och landsbygd, rättvisor och orättvisor.