2016-10-03 14:16

2016-10-03 14:16

Söker nytt härbärgesbidrag i Säffle

SÄFFLE: Ska gå till natthärbärge

Centrumkyrkans församling i Säffle söker föreningsbidrag till nästa års verksamhet.

Man söker 207 000 kronor från Säffle kommun, och pengarna ska gå till att betala hyran för de tre lägenheter som sedan 2015 ställts till förfogande som natthärbärge för de romska tiggare som finns i Säffle och även delvis i Åmål.

Man söker 207 000 kronor från Säffle kommun, och pengarna ska gå till att betala hyran för de tre lägenheter som sedan 2015 ställts till förfogande som natthärbärge för de romska tiggare som finns i Säffle och även delvis i Åmål.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.