2016-09-30 11:06

2016-09-30 11:06

Skickade foto på penis

SÄFFLE: Åtalas för sexuellt ofredande

En man i 30-årsåldern, som är bosatt i Säffle, har blivit åtalad för sexuellt ofredande.

Enligt åtalet ska mannen under en två månadersperiod i våras, ha ofredat en ung kvinna på olika sätt. Han ska bland annat ha fotograferat en erigerad penis och skickat fotot till flickan som tog mycket illa vid sig av händelsen.

Mannen förnekar att han ska ha ofredat flickan men flera vittnen stöder åklagarens berättelse. Bilder i mannens telefon, bland annat på den erigerade penisen, bevisar också att han ofredat henne sexuellt.

Enligt åtalet ska mannen under en två månadersperiod i våras, ha ofredat en ung kvinna på olika sätt. Han ska bland annat ha fotograferat en erigerad penis och skickat fotot till flickan som tog mycket illa vid sig av händelsen.

Mannen förnekar att han ska ha ofredat flickan men flera vittnen stöder åklagarens berättelse. Bilder i mannens telefon, bland annat på den erigerade penisen, bevisar också att han ofredat henne sexuellt.