2016-08-01 12:06

2016-08-01 12:06

Bråk om fotbollsplan på Duse

SÄFFLE: Man i 40-årsåldern misstänkt för misshandel

Ungdomarna vägrade lämna fotbollsplanen till ett annat sällskap eftersom de ville spela klart matchen. Då utbröt ett bråk och en man i 40-årsåldern misstänks för misshandel.

Vid 21-tiden på lördagskvällen utbröt ett bråk om fotbollsplanen på Duse utanför Säffle. Det var en grupp med killar i 15-17-årsåldern som spelade fotboll och som inte ville lämna planen när ett tiotal män i 40-årsåldern kom dit tillsammans med några barn för att spela. Två av de äldre männen ska då ha blivit aggressiva och börjat skrika och en ska ha gett sig på en av killarna med slag och sparkar, enligt polisanmälan. Bråket ska sedan ha avvärjts när några andra i sällskapet gick emellan. Den misshandlade killen ska ha fått rivmärken på halsen och känt sig öm i kroppen. Mannen är misstänkt för misshandel.

Vid 21-tiden på lördagskvällen utbröt ett bråk om fotbollsplanen på Duse utanför Säffle. Det var en grupp med killar i 15-17-årsåldern som spelade fotboll och som inte ville lämna planen när ett tiotal män i 40-årsåldern kom dit tillsammans med några barn för att spela. Två av de äldre männen ska då ha blivit aggressiva och börjat skrika och en ska ha gett sig på en av killarna med slag och sparkar, enligt polisanmälan. Bråket ska sedan ha avvärjts när några andra i sällskapet gick emellan. Den misshandlade killen ska ha fått rivmärken på halsen och känt sig öm i kroppen. Mannen är misstänkt för misshandel.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.