2016-07-12 15:13

2016-07-12 15:14

Nytt SM-brons till Porath

SÄFFLE

Det har varit en framgångsrik vecka för Säffle-atleten Elin Porath.

Förra veckan knep hon tredjeplatsen i styrkelyft efter att bland annat ha slagit personligt rekord i totalvikt. I dag kom nya framgångar när det var dags för SM i bänkpress. Återigen tar hon med sig en bronsmedalj hem från tävlingarna i Norrköping.

Efter att ha gått in i tävlingen på 90 kg och klarat det utan problem, lyckades hon i sitt andra försök lyfta 95 kg – ett nytt personligt rekord med 2,5 kg. Elin gjorde sedan försök på 97,5 kg, men det var för tungt den här dagen.

Säffle-Tidningen når henne direkt efter tävlingarna och det är en mycket nöjd Elin Porath som kan se tillbaka på två framgångsrika tävlingar.

– De här SM-tävlingarna har verkligen gett bra utdelning och jag är oerhört nöjd, säger hon.

Förra veckan knep hon tredjeplatsen i styrkelyft efter att bland annat ha slagit personligt rekord i totalvikt. I dag kom nya framgångar när det var dags för SM i bänkpress. Återigen tar hon med sig en bronsmedalj hem från tävlingarna i Norrköping.

Efter att ha gått in i tävlingen på 90 kg och klarat det utan problem, lyckades hon i sitt andra försök lyfta 95 kg – ett nytt personligt rekord med 2,5 kg. Elin gjorde sedan försök på 97,5 kg, men det var för tungt den här dagen.

Säffle-Tidningen når henne direkt efter tävlingarna och det är en mycket nöjd Elin Porath som kan se tillbaka på två framgångsrika tävlingar.

– De här SM-tävlingarna har verkligen gett bra utdelning och jag är oerhört nöjd, säger hon.

  • Robin Widing

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.