2016-05-31 15:59

2016-05-31 16:32

Totalstopp på E45:an efter olycka

SÄFFLE

En trafikolycka inträffade på E45:an vid 15.40-tiden på tisdagen.

Olyckan inträffade i höjd med infarten till Granbäcksvägen öster om Säffle.

Två personbilar var inblandade i olyckan som var en frontalkrock. Totalt färdades tre personer i de båda bilarna - två av dessa chockades och den tredje var vid medvetande men fördes till sjukhus med okända skador enligt räddningstjänsten i Säffle.

Efter olyckan rådde totalstopp i båda riktningarna på E45:an i drygt 45 minuter.

 

Olyckan inträffade i höjd med infarten till Granbäcksvägen öster om Säffle.

Två personbilar var inblandade i olyckan som var en frontalkrock. Totalt färdades tre personer i de båda bilarna - två av dessa chockades och den tredje var vid medvetande men fördes till sjukhus med okända skador enligt räddningstjänsten i Säffle.

Efter olyckan rådde totalstopp i båda riktningarna på E45:an i drygt 45 minuter.