2016-05-11 17:00

2016-05-11 17:00

Pengar till mejeriet

NYSÄTER: Lämnade över check

UF-företaget Rädda Mjölkbonden med elever från Lillerudsgymnasiet har reagerat på den tuffa situationen som råder på mjölkmarknaden med låga ersättningar till mjölkbönder.

Tjejerna i företaget har sålt och tillverkat armband där hälften av intäkterna gått till Wermlands Mejeri i Nysäter. I tisdags lämnade de unga företagarna över en check med 4 600 kronor till mejeriet.

Tjejerna i företaget har sålt och tillverkat armband där hälften av intäkterna gått till Wermlands Mejeri i Nysäter. I tisdags lämnade de unga företagarna över en check med 4 600 kronor till mejeriet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.