2016-05-07 15:30

2016-05-07 15:30

Livemusik på puben

SÄFFLE: Sir William Wallace dukar upp musik

Aron and the Boys spelar på Sir William Wallace i Säffle ikväll.

Det blir en något annorlunda sättning när låtskrivaren och sångaren Thomas Aronsson från Säffle den här gången samlat några av sina vänner under namnet Aron and the Boys på Sir William Wallace för en musikstund. Tre gitarrer och en bas bildar en särskild soundbild som avspeglar sig på repertoaren.

– Det blir lite Fogerty, Animals och Eagles. Och så kastar vi in lite Sven-Ingvars också. Det blir lite gubbrock. Vi måste tänka på den lite äldre publiken också, säger Thomas Aronsson och skrattar.

Bandet består av Denny Jansson från Roadhouse på gitarr, Mikael Andersson från Holidays på bas, Jimmy Gustavsson från Perikles på gitarr och så Thomas Aronsson på sång och gitarr.

Det blir en något annorlunda sättning när låtskrivaren och sångaren Thomas Aronsson från Säffle den här gången samlat några av sina vänner under namnet Aron and the Boys på Sir William Wallace för en musikstund. Tre gitarrer och en bas bildar en särskild soundbild som avspeglar sig på repertoaren.

– Det blir lite Fogerty, Animals och Eagles. Och så kastar vi in lite Sven-Ingvars också. Det blir lite gubbrock. Vi måste tänka på den lite äldre publiken också, säger Thomas Aronsson och skrattar.

Bandet består av Denny Jansson från Roadhouse på gitarr, Mikael Andersson från Holidays på bas, Jimmy Gustavsson från Perikles på gitarr och så Thomas Aronsson på sång och gitarr.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.