2016-05-02 09:53

2016-05-02 09:53

Vilken skön dansshow!

SÄFFLE: Move it bjöd på färgsparkande show

Vilken härlig show det blev när dansföreningen Move it på söndagen hade sin årliga uppvisning i Medborgarhuset. Publiken fick se allt från disco och breakdance till jazz- och showdans. Massor av glittriga kläder satte färg på showen som fick stormande applåder av den stora publiken.

  • Olivia Kullander

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.