2016-05-01 09:36

2016-05-01 09:37

Hur känns det inför sändningen?

SÄFFLE

Carmitha Andersson, som tillsammans med Sanny Andersson kommer att synas i TV-rutan på måndag kväll i Filip och Fredriks relationsserie Ska vi göra slut?

– Det känns bra. Jag har sett avsnittet redan, men det är klart att det alltid är något speciellt med att se sig själv på TV.

Vad tycker du om avsnittet?

– Jag tycker det är ett väldigt bra avsnitt. Rättvist för både mig och Sanny. Ett fint avsnitt.

Hur var det att spela in programmet i somras?

– Vi spelade in i tre dagar. Tre intensiva dagar, men vi hade underbara människor runtom oss hela tiden. Filip och Fredrik är väldigt lättsamma människor som vi kom överens med direkt. Att prata med dem gav oss så mycket mer än att sitta och prata med en parterapeut. Jag tror det beror på att de är så mänskliga av sig, de är som vem som helst.

Hur har folk i er omgivning reagerat på att ni har blivit ”TV-kändisar”?

– Familj och vänner har funnit sig bra i det och tycker nog det är bra att vi tar tag i det. Sedan finns det väl de som skriver elaka kommentarer på sociala medier och tycker vi ska lösa problemet på annat sätt, så kallade troll. Men de försöker vi inte bry oss om, säger Carmitha Andersson.

I tisdagens nummer av ST kan du läsa ett längre reportage om Carmitha och Sanny.

– Det känns bra. Jag har sett avsnittet redan, men det är klart att det alltid är något speciellt med att se sig själv på TV.

Vad tycker du om avsnittet?

– Jag tycker det är ett väldigt bra avsnitt. Rättvist för både mig och Sanny. Ett fint avsnitt.

Hur var det att spela in programmet i somras?

– Vi spelade in i tre dagar. Tre intensiva dagar, men vi hade underbara människor runtom oss hela tiden. Filip och Fredrik är väldigt lättsamma människor som vi kom överens med direkt. Att prata med dem gav oss så mycket mer än att sitta och prata med en parterapeut. Jag tror det beror på att de är så mänskliga av sig, de är som vem som helst.

Hur har folk i er omgivning reagerat på att ni har blivit ”TV-kändisar”?

– Familj och vänner har funnit sig bra i det och tycker nog det är bra att vi tar tag i det. Sedan finns det väl de som skriver elaka kommentarer på sociala medier och tycker vi ska lösa problemet på annat sätt, så kallade troll. Men de försöker vi inte bry oss om, säger Carmitha Andersson.

I tisdagens nummer av ST kan du läsa ett längre reportage om Carmitha och Sanny.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.