2016-04-28 17:11

2016-04-29 06:50

Väjde för traktor – körde i diket

SÄFFLE

En singelolycka inträffade på E45:an vid 16.30-tiden på torsdagen.

Det var en personbil som körde i diket cirka 1 kilometer söder om Guttane köpcenter i Säffle kommun. Enligt räddningstjänsten ska föraren av bilen ha försökt att väja för en traktor innan olyckan var framme.

Föraren var ensam i fordonet, det är ännu oklart vilka skador denna har ådragit sig.

Trafiken var vid 17-tiden fortfarande avstängd i norrgående riktning.

 

Det var en personbil som körde i diket cirka 1 kilometer söder om Guttane köpcenter i Säffle kommun. Enligt räddningstjänsten ska föraren av bilen ha försökt att väja för en traktor innan olyckan var framme.

Föraren var ensam i fordonet, det är ännu oklart vilka skador denna har ådragit sig.

Trafiken var vid 17-tiden fortfarande avstängd i norrgående riktning.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.