2016-04-11 16:36

2016-04-11 16:36

Vem blir årets vårvovve?

TÄVLA MED ST: Populära tävlingen är tillbaka

Förra året stod Lycka högst upp på prispallen. Nu behöver vi er hjälp att hitta årets vårvovve!

Säffle-Tidningens vårvovvetävling är en populär sådan. Varje år skickas mängder av fyrbenta kandidater in till tidningen, nu är vi på jakt efter årets nomineringar. Har du en hund som du skulle vilja se som vinnarjycken i årets upplaga? Maila oss då en bild på din hund, hundens namn, en kort beskrivning av din vovve samt dina kontaktuppgifter.

Skicka oss detta till varvovven@saffletidningen.se senast den 20 april. Vi presenterar årets kandidater i ST:s vårvovvetävling i papperstidningen den 23 april och därefter tar omröstningen vid.

Flest röster vinner ära och berömmelse!

Säffle-Tidningens vårvovvetävling är en populär sådan. Varje år skickas mängder av fyrbenta kandidater in till tidningen, nu är vi på jakt efter årets nomineringar. Har du en hund som du skulle vilja se som vinnarjycken i årets upplaga? Maila oss då en bild på din hund, hundens namn, en kort beskrivning av din vovve samt dina kontaktuppgifter.

Skicka oss detta till varvovven@saffletidningen.se senast den 20 april. Vi presenterar årets kandidater i ST:s vårvovvetävling i papperstidningen den 23 april och därefter tar omröstningen vid.

Flest röster vinner ära och berömmelse!

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.