2016-03-21 15:49

2016-03-21 15:49

Hyllade på Franchise-gala

SÄFFLE: Sibylla blev årets Franchisekedja i Sverige

Sibylla blev årets Franchisekedja 2016 när den årliga Frannygalan arrangerades på Grand Hotell i Stockholm på lördagen. Sibylla hyllade i sin tur sina mest framgångsrika representanter som finns i Säffle.

Bröderna Fayad – Chadi, Roger och Eddy – i familjeföretaget bakom Sibyllas expansion i Säffle och Åmål, var inbjudna till den årliga Frannygalan där några exklusiva priser varje år delas ut till framgångsrika franchiseföretagare i landet.

– Det var en högtidlig och festlig kväll att minnas. Det var mycket roligt när så mycket fokus riktades mot oss och hur vi arbetar. Det var många som hade uppmärksammat vår utveckling och sa att det var förvånande hur man kan ha så stor omsättning i en så pass liten ort, berättar Roger.

Starka känslor

Han menar att just Säffle är en av förklaringarna till att deras företag har kunnat utvecklas så bra.

– Vi berättade hur bra vi har blivit mottagna i Säffle, hur mycket våra gäster och kunder betyder för oss och hur mycket energi vi får av all positiv respons. Vi betonade också hur viktigt det är att våga satsa när man har en bra idé och är beredd att jobba hårt.

Sibylla blev vinnare i kategorin Årets franchisekedja och företagsledningen riktade stor uppmärksamhet mot sina främsta representanter: killarna från Säffle.

– Det var starka känslor när vi fick kliva upp på scenen och ta emot pokal, diplom och blommor och efteråt skåla i champagne, berättar Roger.

Ska bygga ut

Bröderna Fayad var en av de tre nominerade i kategorin Årets franchisetagare där Waynes Coffee i Härnösand, Sundsvall och Umeå blev vinnare.

De blickar redan framåt och siktar närmast på att bygga ut sin nya restaurang i Åmål.

– Och till hösten kommer vi att bygga ut även i Säffle, berättar Roger.

Bröderna Fayad – Chadi, Roger och Eddy – i familjeföretaget bakom Sibyllas expansion i Säffle och Åmål, var inbjudna till den årliga Frannygalan där några exklusiva priser varje år delas ut till framgångsrika franchiseföretagare i landet.

– Det var en högtidlig och festlig kväll att minnas. Det var mycket roligt när så mycket fokus riktades mot oss och hur vi arbetar. Det var många som hade uppmärksammat vår utveckling och sa att det var förvånande hur man kan ha så stor omsättning i en så pass liten ort, berättar Roger.

Starka känslor

Han menar att just Säffle är en av förklaringarna till att deras företag har kunnat utvecklas så bra.

– Vi berättade hur bra vi har blivit mottagna i Säffle, hur mycket våra gäster och kunder betyder för oss och hur mycket energi vi får av all positiv respons. Vi betonade också hur viktigt det är att våga satsa när man har en bra idé och är beredd att jobba hårt.

Sibylla blev vinnare i kategorin Årets franchisekedja och företagsledningen riktade stor uppmärksamhet mot sina främsta representanter: killarna från Säffle.

– Det var starka känslor när vi fick kliva upp på scenen och ta emot pokal, diplom och blommor och efteråt skåla i champagne, berättar Roger.

Ska bygga ut

Bröderna Fayad var en av de tre nominerade i kategorin Årets franchisetagare där Waynes Coffee i Härnösand, Sundsvall och Umeå blev vinnare.

De blickar redan framåt och siktar närmast på att bygga ut sin nya restaurang i Åmål.

– Och till hösten kommer vi att bygga ut även i Säffle, berättar Roger.