2016-03-17 16:15

2016-03-18 15:00

Skjuten katt måste avlivas

SÄFFLE

En katt blev natten till tisdagen skjuten med hagelgevär i Värmlandsbro.

Katten släpptes ut från sitt hem på måndagskvällen. När den kom tillbaka morgonen därpå såg den konstig ut och blev tagen till veterinär. Där kunde man konstatera att den måste ha blivit skjuten i huvudet. Munnen var full med blybitar och efter avlivning hittades ännu fler.

Katten släpptes ut från sitt hem på måndagskvällen. När den kom tillbaka morgonen därpå såg den konstig ut och blev tagen till veterinär. Där kunde man konstatera att den måste ha blivit skjuten i huvudet. Munnen var full med blybitar och efter avlivning hittades ännu fler.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.