2016-03-15 15:44

2016-03-15 15:44

Carin Coach och Etage 5 i samarbete

Kropp och knopp i balans

Coachen Carin Hansdotter Bladh startar tillsammans med Etage 5 ett samarbete där lugn och harmoni är i centrum.

En ny kurs startar på Etage 5 i Säffle i morgon, onsdag.

– Victoria Warg börjar kurstillfällena med yoga och sedan har vi en övergång där jag kopplar ihop yogan med tanken genom coaching. Kursen hålls vid tre separata tillfällen, man kan gå vid ett enskilt tillfälle eller delta vid alla tre, berättar Carin.

Hur kommer det sig att ni inleder det här samarbetet?

– Vi har haft kontakt länge, och det känns jätteroligt att börja med det här! Victoria står för kroppen och jag för knoppen i kursen.

Varför yoga och coaching i kombination?

– Vi behöver ge oss själva en möjlighet att hitta lugnet i dag, att finna det i det ständiga bruset som finns runt oss. Vi vill ge verktyg att få lugnet att stanna kvar, och lära ut hur man kan plocka fram det som en refill. Det är sånt många behöver öva på, och få in i sitt beteende.

Behöver man ha några förkunskaper?

– Nej! Man ska ha en vilja och en nyfikenhet, men man behöver inte vara vigast i stan. Det är viktigt att poängtera att det här är något som inte kräver någon prestation av deltagaren. Man kommer som man är!

En ny kurs startar på Etage 5 i Säffle i morgon, onsdag.

– Victoria Warg börjar kurstillfällena med yoga och sedan har vi en övergång där jag kopplar ihop yogan med tanken genom coaching. Kursen hålls vid tre separata tillfällen, man kan gå vid ett enskilt tillfälle eller delta vid alla tre, berättar Carin.

Hur kommer det sig att ni inleder det här samarbetet?

– Vi har haft kontakt länge, och det känns jätteroligt att börja med det här! Victoria står för kroppen och jag för knoppen i kursen.

Varför yoga och coaching i kombination?

– Vi behöver ge oss själva en möjlighet att hitta lugnet i dag, att finna det i det ständiga bruset som finns runt oss. Vi vill ge verktyg att få lugnet att stanna kvar, och lära ut hur man kan plocka fram det som en refill. Det är sånt många behöver öva på, och få in i sitt beteende.

Behöver man ha några förkunskaper?

– Nej! Man ska ha en vilja och en nyfikenhet, men man behöver inte vara vigast i stan. Det är viktigt att poängtera att det här är något som inte kräver någon prestation av deltagaren. Man kommer som man är!