2016-03-11 15:42

2016-03-11 15:45

15-åring knivhotad av jämnårig

SÄFFLE

En 15-årig pojke blev på torsdagen hotad med kniv av två jämnåriga pojkar.

15-åringen stötte ihop med de två andra på en gata i ett villaområde och de började gräla. De två andra knuffade omkull 15-åringen och den ene drog fram en kniv och skrek att han skulle hugga pojken med kniven.

15-åringen ådrog sig en lättare skada i handen, dock inte av kniven. Han har pekat ut en annan 15-åring som den som höll i kniven. Händelsen utreds nu som olaga hot mot underårig.

15-åringen stötte ihop med de två andra på en gata i ett villaområde och de började gräla. De två andra knuffade omkull 15-åringen och den ene drog fram en kniv och skrek att han skulle hugga pojken med kniven.

15-åringen ådrog sig en lättare skada i handen, dock inte av kniven. Han har pekat ut en annan 15-åring som den som höll i kniven. Händelsen utreds nu som olaga hot mot underårig.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.