2016-03-08 12:08

2016-03-08 12:08

Gladiator kommer till Säffle

SÄFFLE: Pansar i Furuskogsparken?

Under våren kommer Gladiatorernas tuffing nummer ett – Pansar – till Säffle.

Säffle Parkourförening har flest deltagare anmälda i Värmland till Barnens Hinderbana i Karlstad den 10 juli på Färjestadtravet och det är för detta engagemang föreningen belönas med det coola besöket.

– Varför Säffle Parkour får just Pansar på besök beror antagligen på att vi har många tuffa och uthålliga ungdomar som har chans att besegra denna best under tävlingen, tror Mårten Stolt i Säffle Parkour.

Det är inte helt klart när Pansar kommer, men det blir under våren. Det kan också vara så, att den urstarka gladiatorn har med sig ännu en hårdkokt kollega. Vi återkommer i ärendet!

Säffle Parkourförening har flest deltagare anmälda i Värmland till Barnens Hinderbana i Karlstad den 10 juli på Färjestadtravet och det är för detta engagemang föreningen belönas med det coola besöket.

– Varför Säffle Parkour får just Pansar på besök beror antagligen på att vi har många tuffa och uthålliga ungdomar som har chans att besegra denna best under tävlingen, tror Mårten Stolt i Säffle Parkour.

Det är inte helt klart när Pansar kommer, men det blir under våren. Det kan också vara så, att den urstarka gladiatorn har med sig ännu en hårdkokt kollega. Vi återkommer i ärendet!

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.