2016-02-24 10:27

2016-02-24 10:27

Ska ni öppna spelbutik?

HALLÅ DÄR

...Stefan Källvik, handlare på ICA Kvantum vid Entré Säffle i Guttane. Det pågår en ombyggnad i din affär.

– Det stämmer. Vi har en liten smygpremiär på tisdag. Allt hinner inte bli riktigt färdigt då det krånglat en del med leveranser som blivit försenade. Den stora öppningen sker inte förrän om sex veckor men det blir som sagt en liten smygpremiär och då är spelbutiken i full gång.

Det här har du sett fram emot?

– Ja, det här gnagt länge i mig eftersom jag tycker det ska finnas en komplett spelbutik och ett litet fik för kunderna.

Varför byggde ni inte spelbutik från början?

– I grundritningen finns en förbutik med spel och fik inritad men det hela lades på is när vi inte fick klart med ATG. När det blev klart att jag skulle driva affären tog jag förnyad kontakt med ATG eftersom jag hela tiden haft i tanken att vi ska ha en spelbutik. Nu är det klart med både ATG och Svenska Spel och då är det bara att bygga om.

Du hade förberett för det här från början?

– Ja, såtillvida att det vi har dragit fram nätverk och el. Nu ska vi bara fixa så att vi även kan servera kaffe, korv och lite annat. Men den delen hinner inte bli klar till tisdag utan det får vi vänta lite med.

Har det varit stor efterfrågan på en spelbutik och ett kafé hos er?

– Ja, det är många, inte minst förbipasserande bilister, som stannar till och förväntar sig både att kunna tippa eller ta en fika. Men även kunder som promenerat hit eller väntar på bussen har efterlyst det.

Ni ska även ha paketutlämning?

– Ja, vi har avtal både med DHL och Schenker om paketutlämning.

– Det stämmer. Vi har en liten smygpremiär på tisdag. Allt hinner inte bli riktigt färdigt då det krånglat en del med leveranser som blivit försenade. Den stora öppningen sker inte förrän om sex veckor men det blir som sagt en liten smygpremiär och då är spelbutiken i full gång.

Det här har du sett fram emot?

– Ja, det här gnagt länge i mig eftersom jag tycker det ska finnas en komplett spelbutik och ett litet fik för kunderna.

Varför byggde ni inte spelbutik från början?

– I grundritningen finns en förbutik med spel och fik inritad men det hela lades på is när vi inte fick klart med ATG. När det blev klart att jag skulle driva affären tog jag förnyad kontakt med ATG eftersom jag hela tiden haft i tanken att vi ska ha en spelbutik. Nu är det klart med både ATG och Svenska Spel och då är det bara att bygga om.

Du hade förberett för det här från början?

– Ja, såtillvida att det vi har dragit fram nätverk och el. Nu ska vi bara fixa så att vi även kan servera kaffe, korv och lite annat. Men den delen hinner inte bli klar till tisdag utan det får vi vänta lite med.

Har det varit stor efterfrågan på en spelbutik och ett kafé hos er?

– Ja, det är många, inte minst förbipasserande bilister, som stannar till och förväntar sig både att kunna tippa eller ta en fika. Men även kunder som promenerat hit eller väntar på bussen har efterlyst det.

Ni ska även ha paketutlämning?

– Ja, vi har avtal både med DHL och Schenker om paketutlämning.