2016-02-23 11:51

2016-02-23 11:51

Vem är månadens Säfflegoding?

SÄFFLE: Vi är på jakt efter Säffles goaste personer

Den här månaden startar vi ett nytt inslag i Säffle-Tidningen som vi valt att kalla för månadens Säfflegoding. Nu kan du föreslå vem du vill ska hyllas med tårta och reportage.

Vi råkar veta att våra läsare är universums bästa, och nu vill vi att ni ska bidra med era härliga tips igen. Vi startar nämligen månadens Säfflegoding. Varje månad utser vi utifrån era tips en person som vi överraskar med en tårta och ett reportage.

– Det kan vara någon som är hjälpsam, någon du är hemligt kär i eller älskar öppet, din härliga granne eller snälla skolfröken, en person som är sjuk och behöver uppmuntran, din mormor eller farfar, någon som gör någonting riktigt bra för andra... Ja, en goding helt enkelt, förklarar Solveig Voyce, ST:s chefredaktör.

Såhär gör du för att nominera den goaste Säfflebon du vet:

Maila oss på redaktion@saffletidningen.se, skriv ”Månadens Säfflegoding” i ämnesraden och skriv vem du vill nominera och varför. Skicka med dina kontaktuppgifter också, så att vi kan nå dig och eventuellt styra upp en härlig överraskning för din vän.

Obs! Personen måste bo i Säffle kommun.

Vi råkar veta att våra läsare är universums bästa, och nu vill vi att ni ska bidra med era härliga tips igen. Vi startar nämligen månadens Säfflegoding. Varje månad utser vi utifrån era tips en person som vi överraskar med en tårta och ett reportage.

– Det kan vara någon som är hjälpsam, någon du är hemligt kär i eller älskar öppet, din härliga granne eller snälla skolfröken, en person som är sjuk och behöver uppmuntran, din mormor eller farfar, någon som gör någonting riktigt bra för andra... Ja, en goding helt enkelt, förklarar Solveig Voyce, ST:s chefredaktör.

Såhär gör du för att nominera den goaste Säfflebon du vet:

Maila oss på redaktion@saffletidningen.se, skriv ”Månadens Säfflegoding” i ämnesraden och skriv vem du vill nominera och varför. Skicka med dina kontaktuppgifter också, så att vi kan nå dig och eventuellt styra upp en härlig överraskning för din vän.

Obs! Personen måste bo i Säffle kommun.