2016-02-12 13:58

2016-02-12 13:58

Skolelever överraskade äldreboende

LÅNGSERUD: Kärlek och värme

Nu är det ju vänliga veckan och dessutom alla hjärtans dag så det måste vi göra något med! Så resonerade elever och personal vid Långseruds friskola.

Sagt och gjort. Man började göra fina pappersblommor i form av rosor, skriva dikter och klippa ut hjärtan. En mamma bakade goda kakor. Sedan drog man iväg till Smedgårdens äldreboende. Först läste eleverna upp dikter, sedan lämnade man blommor och hjärtan samt slutligen de goda kakorna. I gengäld berättade de äldre om sina liv som barn, unga och arbetande. Det var många väldigt intressanta upplevelser som ägde rum för många år sedan som kom i dagen. Efter många hej då-kramar återvände eleverna till skolan.

Sagt och gjort. Man började göra fina pappersblommor i form av rosor, skriva dikter och klippa ut hjärtan. En mamma bakade goda kakor. Sedan drog man iväg till Smedgårdens äldreboende. Först läste eleverna upp dikter, sedan lämnade man blommor och hjärtan samt slutligen de goda kakorna. I gengäld berättade de äldre om sina liv som barn, unga och arbetande. Det var många väldigt intressanta upplevelser som ägde rum för många år sedan som kom i dagen. Efter många hej då-kramar återvände eleverna till skolan.