2016-01-15 14:32

2016-01-15 14:32

Ett nytt ansikte på Säffle-Tidningens redaktion

Den plats där man växte upp kommer alltid att ha en särskild plats i ens hjärta, och att börja jobba på Säffle-Tidningen känns för mig lite som att komma hem.

Sedan ett par år tillbaka bor jag i Karlstad, men jag är född i Kila och där bor fortfarande en stor del av min familj och släkt. Säffle är staden där jag gick på högstadiet och på gymnasiet det är här i Säffle som jag fick mitt första sommarjobb. Jag jobbade som vårdbiträde, bussvärdinna och kyrkogårdsarbetare innan jag så småningom sökte mig till journalistyrket eftersom jag alltid gillat att skriva. Utbildningen läste jag i Göteborg och sedan jag tog min journalistexamen har jag jobbat med nyheter i tv, tidning och radio i Värmland.

När jag fick frågan om att jobba på Säffle-Tidningen blev betänketiden inte särskilt lång. Att få skriva om vad som händer i Säffle både i stort och smått ska bli väldigt roligt, och det kommer jag att få göra i ungefär ett år framöver när Nathalie Forsström är mammaledig.

Som reporter ser jag fram emot intressanta möten, att upptäcka nya saker och lära känna Säffle kommun ännu mer än vad jag gör i dag. Jag vill vara med och bevaka kommunpolitiken, skolan, vården och omsorgen och våra duktiga idrottare och företagare i Säffle.

Hör av dig till mig om du har nyhetstips! Du når mig på jenni.jansson@saffletidningen.se eller på 0533-46442.

Sedan ett par år tillbaka bor jag i Karlstad, men jag är född i Kila och där bor fortfarande en stor del av min familj och släkt. Säffle är staden där jag gick på högstadiet och på gymnasiet det är här i Säffle som jag fick mitt första sommarjobb. Jag jobbade som vårdbiträde, bussvärdinna och kyrkogårdsarbetare innan jag så småningom sökte mig till journalistyrket eftersom jag alltid gillat att skriva. Utbildningen läste jag i Göteborg och sedan jag tog min journalistexamen har jag jobbat med nyheter i tv, tidning och radio i Värmland.

När jag fick frågan om att jobba på Säffle-Tidningen blev betänketiden inte särskilt lång. Att få skriva om vad som händer i Säffle både i stort och smått ska bli väldigt roligt, och det kommer jag att få göra i ungefär ett år framöver när Nathalie Forsström är mammaledig.

Som reporter ser jag fram emot intressanta möten, att upptäcka nya saker och lära känna Säffle kommun ännu mer än vad jag gör i dag. Jag vill vara med och bevaka kommunpolitiken, skolan, vården och omsorgen och våra duktiga idrottare och företagare i Säffle.

Hör av dig till mig om du har nyhetstips! Du når mig på jenni.jansson@saffletidningen.se eller på 0533-46442.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.