2016-01-15 13:16

2016-01-15 13:16

Bunnymadre – varning för sötchock!

SÄFFLE: Han följs av över 21 000 på instagram

Instagramanvändare i såväl Hongkong som USA ser varje dag en liten näpen Säfflekanin när de scrollar igenom sitt flöde. Oliver är huvudpersonen på instagramkontot Bunnymadre, som har över 21 000 följare. Vi fick en pratstund med matte Nathalie Salomonsson, Säffle och Oliver himself. Varning för sötchock!

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.