2016-01-13 13:43

2016-01-13 13:44

Tjuv kom undan – med 1 200 påsar

SÄFFLE

Mannen kom in i matbutiken, plockade på sig drygt 1 200 plast-, papp- och termopåsar – och försvann.

Nu har butiken anmält den okände mannen för stöld. Händelsen inträffade vid 16-tiden på tisdagen, på Ica Kvantum i Säffle.

Enligt polisanmälan sprang en butiksanställd efter mannen, men bara för att se honom sätta sig i en bil och åka iväg. Polisen har fått ett signalement på mannen, som beskrivs vara i 40-årsåldern, 180 centimeter lång och mellanblond.

Målsägaren har uppskattat det sammanlagda värdet på påsarna till 3 200 kronor. Vad de är värda i det så kallade gatuledet är däremot inte känt.

Nu har butiken anmält den okände mannen för stöld. Händelsen inträffade vid 16-tiden på tisdagen, på Ica Kvantum i Säffle.

Enligt polisanmälan sprang en butiksanställd efter mannen, men bara för att se honom sätta sig i en bil och åka iväg. Polisen har fått ett signalement på mannen, som beskrivs vara i 40-årsåldern, 180 centimeter lång och mellanblond.

Målsägaren har uppskattat det sammanlagda värdet på påsarna till 3 200 kronor. Vad de är värda i det så kallade gatuledet är däremot inte känt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.