2016-01-11 14:42

2016-01-11 14:42

Lastbil körde ned i diket

SÄFFLE

En trafikolycka inträffade vid 13.30-tiden på måndagen vid Återslöp strax norr om Säffle.

Det var en lastbil som i det halkiga väglaget körde av vägen och kanade ned i dike. Fordonet blockerade all tillfart på vägen som inte kunde öppnas för trafik igen förrän bärgningsarbetet var färdigt.

Det var en lastbil som i det halkiga väglaget körde av vägen och kanade ned i dike. Fordonet blockerade all tillfart på vägen som inte kunde öppnas för trafik igen förrän bärgningsarbetet var färdigt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.