2015-12-31 10:00

2015-12-31 10:00

ST:s nyårskarameller – bloopers och bortklippta scener

WEBB-TV: Ett roligt år ska sammanfattas

2015 var året då Säffle-Tidningen började med webb-tv. Många klipp har det blivit, men mycket har aldrig fått se dagens ljus – förrän nu. Här är ett gäng bortklippta scener och bloopers samt favoriter från sportens värld, från Paradrätten och från bakom kulisserna på Säffle-Tidningen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.